notícies

La situació dels professionals de Joventut, a debat

22/03/2022

La sessió virtual, en el transcurs de la qual es presentarà l’estudi sobre ‘Professionals de Joventut a la demarcació de Barcelona 2022’, comptarà amb una taula rodona amb la intervenció del secretari de l’Acellec, Mario Granados.

El proper 7 dijous 7 d’abril l’àrea de Joventut de la Diputació de Barcelona organitza una jornada a través d’internet en què s’analitzarà com són els i les professionals dels serveis locals de Joventut de la demarcació de Barcelona. La sessió comptarà amb una taula rodona en què participarà el secretari de l’Acellec, Mario Granados, acompanyat del secretari de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut, David Nàcher, de la membre de l’Àrea d’avaluació i anàlisi de polítiques de l’Observatori Català de la Joventut, Saleta Fabra, i de la tècnica comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Irene Mur. Tots quatre analitzaran la realitat del sector i els plantejaments de futur.

 

Estudi

En el marc de la sessió es presentaran els resultats de l’estudi Anàlisi de l’estudi de les característiques dels i de les professionals dels serveis de joventut dels ens locals de la demarcació de Barcelona

 

Inscripcions obertes

Les inscripcions s’adrecen al conjunt de professionals del sector i es poden fer a través d’aquest enllaç.