Estem processant el seu formulari

Formulari d'inscripció


Us convidem a participar a la primera trobada territorial de l'Acellec. El projecte Acellec a prop proposa a les organitzacions i empreses del sector, estiguin associades o no, que es reuneixen en el seu entorn de proximitat per conèixer de primera ma els serveis i propostes de la nostra entitat però, sobretot, per dialogar, compartir inquietuds i idear propostes de millora del sector per al futur.

És una oportunitat única per connectar i compartir amb altres agents del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat que tenen presència, operen o mostren interès en un mateix territori. I donem el tret de sortida a les comarques gironines.

Inscriu-t'hi.


Quan?
El dijous 22 de febrer a les 10.00h.

On?
Espai cedit per l'empresa Bambalina
Tomàs Carreras Artau, 9, baixos - 17006 Girona.


No heu omplert tots els camps obligatoris. Reviseu el formulari. Els camps no omplerts els trobareu marcats en vermell.
L’Acellec (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura), com a responsable del tractament, tractarà les vostres dades amb la finalitat de gestionar vostra participació en aquesta activitat. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra  Política de Privacitat