Fes-te'n soci

 

Associar-se a l'Acellec és molt fàcil. Només cal omplir el formulari de sol·licitud online i abans de dos dies començaràs a rebre la mateixa informació i suport que la resta d'empreses associades.

En el termini màxim d'un mes et confirmarem formalment l'alta com a sòcia i ja formaràs part de la comunitat de referència en el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat a Catalunya.

Podeu fer-ho tots els professionals que treballeu en el sector sota el paraigües d'alguna forma d'activitat econòmica legalment acceptada (des dels treballadors autònoms fins a les SL, passant per les cooperatives i qualsevol altra  modalitat possible). Els únics requisits són estar donat d'alta en l'impost d'activitats econòmiques en algun dels nostres àmbits d'activitat (lleure educatiu, colònies i serveis socioculturals o de cultura de proximitat) i l'acceptació de la Junta Directiva, que es reuneix mensualment.

Podeu omplir la sol·licitud en aquest enllaç.


Sol·licitud d'ingrés a l'Acellec

 

Si teniu interès a associar-vos i teniu dubtes us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres per correu electrònic o per via telefònica per mantenir una trobada informativa, sense cap compromís, en la qual us donarem tota mena de detalls de la nostra activitat habitual.

Per informar-vos prèviament, però, aquí teniu accés a un seguit de documents ens els quals es facilita la informació bàsica de la nostra entitat.


Quotes per a les empreses associades


Estatuts de l'Acellec


Codi Ètic de l'Acellec


Serveis i avantatges Acellec


Dossier de presentació


Catàleg formatiu de l'Escola Efa


Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural


Taules salarials 2022

 

Taules salarials 2023 i 2024