En aquest webinar parlarem sobre la importància de l’acte de menjar com una oportunitat d’aprenentatge, perquè més enllà de l’aspecte nutricional, els àpats es vinculen amb valors com la sostenibilitat (impacte ambiental, proximitat dels aliments, malbaratament), la cultura i la gastronomia, la comunicació, les habilitats socials, l’autonomia i la responsabilitat, entre altres.
Aquesta visió amplia el paper dels àpats en l’educació i el benestar dels infants, així com en la prevenció de diversos trastorns i problemes de salut.
Aquest webinar, està organitzat conjuntament amb l’Agència Catalana de Salut Pública de Catalunya i es farà un èmfasi especial en l’àpat de l’espai del migdia a les escoles i, en concret, en el paper educatiu dels monitors i monitores que acompanyen els infants durant aquesta estona.
Per participar-hi heu d'entrar en aquest enllaç i registrar-vos: https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_uKEunWoPTO2X1xlQSaHNKg#/registration