Com hem d'acollir els monitors en pràctiques a les nostres empreses?

Voleu conèixer quines són les novetats laborals en la contractació d'alumnes en pràctiques no remunerades? Quines són les competències que cal que tingui un alumne i quines l'empresa acollidora? Aquest és el vostre webinar!

Dijous, 11 d'Abril de 2024 a les 11:00

Un dels serveis que oferim tradicionalment l'Acellec i l'Escola Efa als socis i als alumnes, inclús a empreses/associacions externes, és la concertació i seguiment d'alumnes en pràctiques. És molt útil per a les empreses i també per als nostres alumnes.

Els/les alumnes provenen dels cursos:
  • Curs de Monitor/a de Lleure (160 hores de pràctiques)
  • Curs de Director/a de Lleure (120 hores de pràctiques)
  • Monogràfics no oficials: Monitors/es de Menjador Escolar, CIATE, etc. (pràctiques entre 25 i 60 hores)
En aquest webinar repassarem els drets i deures que tenen les alumnes i les empreses acollidores per tal de fer una bona tasca, coneixent els passos a seguir i la documentació necessària per gestionar aquest procés.
 
Quines són les competències que cal tenir com alumne? I com a empresa acollidora?
 
Veurem quines poden ser les incidències freqüents i de quines eines d'acompanyament disposem.
 
Quines són les novetats laborals en la contractació d'alumnes en pràctiques no remunerades?

Júlia Matons Altarriba

La Júlia és la responsable de la formació privada i programes socials de l'Escola de Formació de l'Acellec. Fa seguiment i actualització de més d'un centenar de convenis amb empreses i entitats del sector, i atén tots els seus dubtes i consultes. També és la Delegada de protecció davant de violències sexuals en infants i adolescents per l’Acellec i actua com a referent en aquest àmbit per a totes les empreses associades a l'entitat.