Les PIME com a empresa social

Les petites i mitjanes empreses neixen i despleguen la seva activitat sempre en relació amb el seu entorn, i mantenen un vincle de proximitat amb la realitat social, cultural i econòmica del territori. Però molt poques vegades fem difusió d'aquests valors. Potser és hora que prenguem consciència que les PIME poden ser empreses socials.

Dijous, 01 de Desembre de 2022 a les 11:00

Què és l'Economia Social i Solidària (ESS)? El seus principis i valors. Explicarem què és el Balanç Social i com pot esdevenir una eina per a la creació d'un mercat social.

Proposarem bones pràctiques de l’ESS. Les trobem també a les pimes?

Què és el Balanç del Bé Comú? Una eina per mesurar la contribució al bé comú (impactes socials, ambientals i de governança) de tot tipus d’organitzacions.

Atendrem les vostres consultes i mirarem de donar-hi resposta.

Montse Junyent

Formadora i comunicadora sobre noves economies.  Consultora acreditada per a l'acompanyament en l'elaboració del Balanç del Bé Comú.

Des de novembre de 2017 i fins a juliol de 2021 ha estat presidenta de l'Associació Catalana per al foment de l'Economia de Be Comú. Fundadora del projecte d'innovació social EducarxTransformar. Autora del llibre Esto no va a cambiar solo. Alegato de urgencia para una economia mas humana (Comanegra, 2018).

Experiència de treball en entorns empresarials d'àmbit multinacional, en els quals ha exercit diverses funcions en les àrees de màrqueting, comercial i gestió de projectes. Llicendiada en ADE i MBA per ESADE (1990).

www.educarxtransformar.com