Els webinars de l’Acellec

La vida quotidiana de les empreses és plena de petites decisions que tenen a veure amb aspectes tècnics, burocràctics o de qualitat dels serveis. De vegades aquestes decisions es converteix en entrevancs pràctics perquè no disposem d'informació suficient o de criteris fiables. Per aquesta raó, l'Acellec programa, periòdicament, sessions telemàtiques per informar, acompanyar i orientar els responsables de les empreses a l'hora de solucionar aquests petits reptes quotidians.

Es tracta de webinars breus, gratuïts, conduïs per experts en cada matèria concreta, amb una intenció eminentment pràctica, i amb la possiblitat d'atendre preguntes o consultes en directe. Totes les sessions són un dijous a les 11 del matí, duren entre mitja hora i tres quarts d'hora, i s'allarguen fins que calgui per atendre els dubtes dels participants. S'emeten en streaming a través de youtube i queden enregistrats, de manera que les empreses associades els poden consultar posteriorment.

Hi pot participar qualsevol treballador o treballadora de qualsevol empresa associada, amb tota llibertat. També s'hi poden inscriure persones d'empreses o organitzacions no associades a l'Acellec, però en aquest cas els confirmarem l'assistència virtual a la xerrada uns dies abans d el webinar, per assegurar que no excedim un nombre de participants que faci poc operativa la sessió.

Preneu nota de les sessions, reserveu-les a la vostra agenda, i feu la inscripció clicant en els següents enllaços.

Com hem d'acollir els monitors en pràctiques a les nostres empreses?

11-04-2024

La campanya d'estiu. Normes, prevenció i seguretat

13-06-2024