notícies

Cursos de gestió del temps i de joventut

27/10/2015

Les apostes més recents de l'Escola EFA són un curs de gestió del temps i una segona edició de les claus de les polítiques de joventut.

En el primer cas apostem per incidir en un dels factors fonamentals per millorar l'eficàcia en el treball i, per tant, també la productivitat. Aportem eines i tècniques per aprendre a gestionar el temps i, amb ell, la planificació i l'organització de les nostres tasques quotidianes. El curs consta de dues sessions de 4 hores cadascuna i de sis hores de treball online. Aquí teniu l'enllaç amb tota la informació.

I en el segon cas proposem una segona edició de l'exitós curs que vam batejar com a Les claus de les polítiques de joventut. Arguments, objectius i justificació tècnica i política d'un sector de l'actuació pública que sempre necessita reforçar-se. Es tracta d'un curs completament online, aprofitant al màxim les possibilitats de la nostra plataforma. 30 hores de treball a la xarxa per aportar criteris i fonaments per al treball amb joves. La informació, aquí.

Recordeu que els treballadors de les empreses associades a l'Acellec tenen descomptes molt rellevants per a inscriure's als cursos.