SERVEI D'INTERMEDIACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL

Aquest servei és obert i de lliure accés per a tothom, no té cap cost per als usuaris individuals ni per a les empreses associades a l'Acellec, i busca orientar i facilitar formacions a les persones que estan en un procés de cerca de feina i/o volen reorientar i millorar el seu perfil professional. Podran gaudir d'eines i recursos que els facilitin millorar la inserció o les seves condicions laborals i, alhora, ajudar a preservar i actualitzar el talent de les empreses.

També s’ofereix a les empreses un servei d’intermediació laboral per tal de facilitar la gestió de les ofertes de feina i la cerca de nou talent dins del sector, així com d'informació i assessorament sobre subvencions a la contractació.

L’atenció i orientació a persones interessades en el sector del lleure educatiu i cultural forma part de l’adn de l’Acellec. Des dels nostres inicis, sempre hem donat resposta a les consultes que ens arriben tant a títol individual, com d’empresaris i entitats, ja siguin públiques o privades.

Com associació referent del sector, som un interlocutor habitual de l’administració pública en la negociació de convenis, resolució de conflictes laborals, definició de les licitacions dels sectors o l’elaboració de protocols de bones pràctiques en els serveis que apliquen als nostres associats.

Representem i prestem serveis a un sector d’activitat empresarial amb una facturació anual de prop de 150 milions d’euros, 8.000 llocs de treball estables de mitjana, 150.000 menús diaris en menjadors escolars, 420.000 estades anuals en cases de colònies, més de 300 projectes culturals cada any...

Amb la nostra feina, demostrem que és possible fer empresa i educar al mateix temps. Que la rendibilitat social i l'econòmica són compatibles, que es pot contribuir al benestar dels ciutadans i promoure a l’hora l’activitat econòmica, i que l’educació i la cultura poden esdevenir sectors estratègics per al desenvolupament del país.

 

Si ets una persona interessada a rebre més informació


  ENTRA AQUÍ  


 

Si ets una empresa i vols conèixer els avantatges que et pot oferir aquest servei 

 

  ENTRA AQUÍ