notícies

Red Balloon i l'Escola Efa estrenen oferta formativa estable a Tarragona

14/03/2016

L'Escola Efa ha acordat amb l'empresa de lleure educatiu Red Balloon, recentment associada a l'Acellec, el llançament d'una oferta formativa estable a Tarragona. El passat diumenge, 13 de març, es va inaugurar la nova seu de l'empresa tarragonina (Nou de Santa Tecla, 14), que compta amb una aula amb capacitat per a realitzar-hi cursos de fins a vint persones. Ja s'han programat cinc cursos a partir del mes d'abril, i l'oferta es renovarà i probablement ampliarà, trimestralment. D'aquesta manera consolidem un espai de servei i formació per a totes les empreses associades i del sector que realitzen activitat a Tarragona i la seva àrea d'influència, i al mateix temps donem suport a una nova iniciativa emprenedora en l'àmbit del lleure. L'Acellec i l'Escola Efa estan treballant per reproduir aquest sistema en altres territoris del país, atenent així la demanda creixent d'empreses que s'aproximen a l'associació per enfortir la xarxa empresarial i ampliar els nostres serveis.

La primera oferta formativa inclou un curs de monitor de menjador escolar, que es programa en dos calendaris alternatius, de l'1 al 15 d'abril pels matins, o bé entre el 5 i el 21 d'abril, per les tardes. Seguint en la mateixa linia de formació, es preveu un curs curt per obtenir el certificat de manipulació d'aliments, que tindrà lloc el 30 d'abril pel matí o el 27 d'abril per la tarda.

El primer curs de llarga durada (310 hores en total, de les quals, 100 en sessions presencials) serà el de monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil, amb el qual s'obté el diploma i carnet de monitor. La part presencial tindrà lloc entre el 2 de maig i el 7 de juny. La resta d'hores es distribueixen entre els mòduls online, el projecte de curs i les pràctiques, que compten sempre amb el suport de l'Escola Efa per trobar empreses que les acullin.

A la primera oferta formativa al local de Red Balloon s'hi ha associat també un curs de vetlladors online i un de presencial dedicat a la introducció al maquillatge professional, des d'un punt de vista creatiu i amb la intenció de facilitar noves eines de dinamització educativa i sociocultural.

Red Balloon gestiona activitats extraescolars en diverses escoles de la ciutat, organitza esdeveniments en els que es combina el caràcter lúdic amb la intencionalitat pedagògica i treballa per consolidar una comunitat educativa entre els seus ususaris, amb xerrades per a famílies i educadors, i tallers i activitats que treballen l'activitat física i les dinàmiques lúdiques. En el següent enllaç trobareu el detall de l'oferta formativa.

Oferta formativa Tarragona març-maig 2016

Podeu ampliar la informació posant-vos en contacte amb l'Escola EFA (93 418 02 57) o amb Red Balloon (877 062 630).

En la imatge podeu veure Judith Barberà, durant l'acte de presentació del local, diumenge passat.