notícies

Explorant nous límits

20/10/2017

La Nit de l'Empresari que organitza anualment la patronal Cecot tindrà lloc dilluns, 23 d'octubre, al Teatre Nacional de Catalunya, presidida pel lema Explorant nous límits. L'Acellec serà present a l'acte, amb la participació del seu president, Pere Mulero, del membre de la junta directiva Albert Codinas i del gerent de l'entitat, Pep Montes.

La trobada d'empresaris tindrà lloc en un moment de gran complexitat política i amb visions contraposades sobre l'evolució de la situació econòmica a la llum dels darrers esdeveniments. Probablement per això, en el missatge de presentació de l'esdeveniment, el president de Cecot, Antoni Abad, explica que "us volem proposar que ens acompanyeu a explorar nous límits, en aspectes tan importants com les relacions laborals, la recerca i la innovació, la formació en el lloc de treball, les polítiques energètiques i tots aquells àmbits del món de l'empresa que cal ajustar a un nou context, a una nova realitat econòmica fortament marcada per la globalització i la transformació digital". 

Durant el transcurs de l'acte es farà lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial i un sopar relacional, a peu dret, per fomentar l'intercanvi i relació entre agents empresarials. La d'enguany serà la 23a edició de la Nit de l'Empresari.