notícies

Cloenda del programa 'Fem ocupació per a Joves 16-18' a Sant Feliu de Llobregat

28/02/2018

L’acte, celebrat ahir al migdia, va comptar amb la intervenció de Marina Civit, directora de l'Escola Efa, i de Mati Segarra i Isabel Roca, en representació de l'empresa Nou Idiomes, associada a l'Acellec. Els joves han combinat els estudis amb les pràctiques a les empreses

Aquest dimarts s’ha posat el punt i final al programa Fem ocupació per a joves 2061-20186 que ha promogut l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat durant els darrers mesos. L’acte s’ha tancat amb l’entrega dels diplomes als alumnes participants. La iniciativa, en la qual ha participat l’Acellec, ha proposat una formació que ha combinat les classes amb les pràctiques a les empreses. En aquesta edició, s’han format prop d’una vintena de joves en aspectes com el llenguatge de cignes, titelles, teatre, clown, educació emocional, creativitat, publicitat i comunicació corporativa, manipulació d’aliments i hàbits saludables.

 

Balanç molt positiu

Per part de l’Acellec han participat a l’acte de cloenda Marta Segarra i Isabel Roca en representació de l’empresa Nou Idiomes, associada a l’Acellec, i la directora de l’Escola Efa, Marina Civit. Tant les empreses participants com l’equip de formadors han fet un balanç molt positiu de l’experiència que permet als joves tenir un primer contacte amb l’entorn laboral. L’equip de formadors del programa ha estat integrat per Núria Garcia, Toni Cobos, Anna Pons, Blanca Pascual, Sira Jodar, Marta Molas i David Loyo.