notícies

Signem un conveni de col·laboració amb el col·lectiu d’economistes i advocats TAX

12/03/2018

L’Acellec continua promovent els avantatges per a les empreses associades a través de la signatura d’acords de col•laboració amb diferents agents. El darrer ha estat signat pel president de l’entitat, Pere Mulero, amb el president de TAX, Joan Gironella. Les empreses associades es beneficiaran d’un descompte del 10% en tots els serveis d’assessorament de la firma.

L'Acellec ha signat un conveni de col·laboració amb el col·lectiu d’economistes i advocats TAX. A través d’aquest acord les empreses associades a l’Acellec comptaran amb un descompte del 10% en matèria d’assessorament per part de TAX que compta amb delegacions arreu de Catalunya. El conveni ha estat signat pel president de l’Acellec, Pere Mulero, i pel president de TAX, Joan Gironella. Les empreses associades a l’Acellec que tinguin interès a accedir a aquest servei hauran d’accedir a través de l’apartat Serveis de la pàgina web www.acellec.cat, accedint a la intranet. 

 

Presència arreu del país

TAX, Economistes i Advocats, ofereix un servei integral a les petites i mitjanes empreses amb l'objectiu de resoldre totes les necessitats de gestió. L'organització compta amb més de 30 anys d'experiència i els seus serveis es despleguen avui a través d'una xarxa de 26 oficines arreu de Catalunya, a més de diverses delegacions a nivell de l'Estat i internacionals. TAX orienta l'empresa al creixement, compaginat amb una rendibilitat sostinguda i plans d'inversió per assegurar la màxima qualitat en els serveis que ofereix. Promouen la direcció participativa, la formació continuada i el compromís amb el client. Faciliten la integració de les noves tecnologies al dia a dia de l'empresa. Disposa d'un portal de client i el desenvolupament d'una app facilita i millora l’accessibilitat i rapidesa del servei.

 

Serveis principals

Fiscal/comptable. Es dona resposta i i valor afegit a la necessitat de realitzar la comptabilitat, nascuda de les obligacions legals en matèria fiscal, comptable i mercantil de l’empresa.

Laboral. Es dona resposta a la totalitat dels problemes i situacions de l’àmbit laboral. Els seus professionals s’ocupen de les nòmines, dels butlletins de cotització, dels contractes i pròrrogues, així com de les inspeccions laborals.

Legal. Assessorament jurídic especialitzat en el dret d’empresa. Treball en equip i en coordinació amb la resta dels àmbits d’actuació del despatx com a resposta als diferents vessants de cada assumpte plantejat.

També ofereixen els següents serveis: Assegurances, Protecció de dades, Auditoria, Selecció de personal, Gestió de qualitat, Tràmits, Ajudes / subvencions, Impagats, Operacions vinculades i Internacionalització