notícies

L’assemblea de l’Acellec comptarà amb una conferència de l’expert Genís Roca

22/03/2018

‘El futur del sector en temps digitals. El lleure, l’educació i la cultura en la societat de la informació’ és el títol de la intervenció de l’expert en transformació digital i soci de Roca Salvatella, Genís Roca. La reunió anual de l’Acellec se celebrarà el proper 19 d’abril de 10 del matí a 2 del migdia al Palau Macaya de Barcelona.

L’Acellec celebrarà l’assemblea anual de l’entitat el proper dijous 19 d’abril al Palau Macaya de Barcelona. La trobada d’enguany, adreçada al conjunt d’empreses associades a l’Acellec, compta amb el reclam de la conferència de l’expert en transformació digital Genís Roca. Roca pronunciarà la ponència El futur del sector en temps digitals. El lleure, l’educació i la cultura en la societat de la informació. Genís Roca és un reconegut especialista en l’àmbit digital i és president de Roca Salvatella.

 

Ajudar a respondre preguntes

La intervenció de Genís Roca plantejarà quin ha de ser el paper del lleure educatiu i la cultura de proximitat en els nous entorns digitals, com s’ha d’afrontar el futur per preservar els valors propis de l’activitat de les empreses associades a l’Acellec i com s’ha d’actuar per convertir els riscos en oportunitats.

 

Informació d’interès

L’assemblea començarà a les 10 del matí al Palau Macaya de Barcelona (Pg. De Sant Joan, 108) i és previst que duri fins a dos quarts d’una. A partir d’aquest moment agafarà el relleu Genís Roca, que protagonitzarà la seva intervenció. És previst que l’acte acabi a les 2 del migdia. Cal confirmar l’assistència a través del correu electrònic acellec@acellec.cat o bé al telèfon 93 418 02 57.