notícies

Participem al debat del cicle 'Cultura al limit'

01/06/2018

El gerent de l'Acellec, Pep Montes, participa aquest dimecres al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona al cicle de debats 'Cultura al límit' que organitza l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGC). Montes defensarà que cal que tots els agents del sector (patronals, sindicats, administració i associacions professionals) cooperin per defensar els professionals de la cultura.

Cultura al límit és el nom del cicle de ponències que organitza l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGC) a Barcelona i en la qual des de l'Acellec s'hi tindrà presència. El gerent Pep Montes participarà al debat Cultura i preacrietat el proper dimecres 6 de juny a les 18.30 al Centre Cívic Pati Llimona. Ho farà juntament amb Rocío Manzano (El Col·lectiu, Assemblea de Companyies de Teatre Independent) i Pep Tarrades (Sindicat de Músics Activistes de Catalunya).

 

Treballar junts

Montes defensarà que cal que tots els agents del sector (patronals, sindicats, administració i associacions professionals) cooperin per defensar les condicions laborals i de treball dels professionals de la cultura. En paral·lel posarà en valor la tasca de les empreses especialitzades en el sector cultural, en front de les multiserveis, que s'acosten al món de la cultura sense tenir-ne un coneixement acurat, i posant per davant de tot l'interès econòmic. 

 

Consulteu tota la informació del cicle programat a través d'aquest enllaç