notícies

Medalla d’Honor del Parlament a l’Associació de Mestres Rosa Sensat

12/09/2018

L’entitat ha rebut la Medalla d’Honor de la cambra catalana com a mostra de reconeixement de tots els docents, famílies i ciutadans per millorar l’educació del país. Des de l’Acellec aplaudim el gest del Parlament de Catalunya.

L’Acellec celebra el lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. La distinció en la categoria d'or és un reconeixement a la dedicació i la perseverança de mestres, famílies i ciutadans per transformar l'escola i millorar l'educació. La Mesa del Parlament, a proposta del president Roger Torrent, va acordar per majoria el juliol passat concedir la màxima distinció de la cambra a l'Associació de Mestres Rosa Sensat, amb la voluntat de reconèixer també la sostinguda reivindicació de l'escola pública de qualitat i la defensa de la formació permanent dels mestres com a professionals i peça clau del progrés de les societats i del futur dels països.

 

Des de l’Acellec es vol fer públic també el reconeixement per a la gran tasca que realitza l’entitat que treballa per millorar l’educació a través de la formació, la millora i  l’actualització pedagògica dels seus professionals. També vetlla per la consecució de l’escola democràtica, l’expressió d’opinions i criteris sobre política i realitat educativa i el foment de la llengua catalana.