notícies

L’oferta formativa de l’Escola Efa, a Ràdio Rubí

05/10/2018

El formador Albert Soler explica els tres cursos que s’impartiran al municipi, en la seu que hi té l'Escola EFA gràcies a un conveni de col·laboració amb l'acadèmia Chaplin's.

L’oferta formativa de l’Escola Efa ha estat protagonista els darrers dies a Ràdio Rubí. Aquí podeu llegir la notícia i escoltar l'audio. El formador Albert Soler ha explicat amb detall els tres cursos que s’impartiran al municipi durant les properes setmanes. La formació s'imparteix a les instal·lacions de l’acadèmia Chaplin's, amb la qual l'Escola Efa té un conveni de col·laboració per facilitar, entre d'altres objectius, la implantació de la seva oferta al Vallès Occidental i per explorar possibilitats de formació de lleure educatiu en anglès.

Consulteu el detall dels tres cursos:

Coeducant en el pati: Intervenció educativa per a la igualtat comença el 22 d’octubre i es fa els dilluns i dimecres de 9 a 11:30h. Tractarà sobre la discriminació per raó de gènere, els conflictes que es poden ocasionar i com identificar actituds poc respectuoses i abusives. El fa l’actriu i especialista en expressió didàctica Blanca Pasqual.

El curs de Resolució de conflictes també comença el 22 d’octubre i es fa dilluns i dimecres de 9 a 11:30h . El Llicenciat en telecomunicacions i expert en desenvolupament personal Albert Soler ensenya a comunicar-se de forma efectiva, a gestionar conflictes, a mantenir una escolta activa i ser empàtic i a gestionar les emocions.

Finalment, el curs d’Atenció a la diversitat: TDAH comença el 5 de novembre i es fa els dilluns i dimecres de 17 a 21h. Com el seu nom indica està centrat en el Trastorn de Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat en els seus símptomes i els recursos i tècniques pel seu tractament.

Sessions dinàmiques

Els cursos combinen teoria i pràctica. Com explica un dels formadors, Albert Soler, a les seves classes també fan debats, role playing etc... La idea, segons Soler, és que fora de l'aula es puguin posar en pràctica algunes de les coses apreses. A més, els debats són molt interessants perquè s'aprèn molt dels companys i les seves experiències.

Els cursos tenen una durada de 30 hores i estan subvencionats al 100%. Per obtenir el certificat cal superar una prova d’avaluació que es realitzarà el darrer dia del curs i haver assistit almenys un 75%.

La seu de Chaplin's i de l'Escola Efa a Rubí és al carrer Sant Jaume, 35, de la localitat vallesana.