notícies

Fòrum de formació de l’Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf

11/10/2018

L’Acellec i l’Escola Efa participen a la Comissió de Formació i Mobilitat territorial que pretén posar en contacte diferents agents del sector formatiu amb l'objectiu de trobar fórmules per millorar la qualificació ocupacional de la població, facilitant la connexió entre l’oferta i la demanda en aquest àmbit.

L’Acellec i l’Escola Efa han participat aquesta setmana a la Comissió de Formació i Mobilitat de l’Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. La jornada ha consistit en una sessió de treball amb centres de formació professional i operadors de formació ocupacional del territori amb l’objectiu de generar, retenir i captar talent a aquestes zones i elevar el nivell formatiu de la població facilitant la connexió entre l’oferta i la demanda de formació.

 

Posada en comú

A la sessió es va treballar en petits grups i es va fer una posada en comú final, amb l'objectiu d' identificar els continguts i les funcionalitats que ha de tenir d’una eina en línia, que englobi la formació professionalitzada de la zona lligant-ho amb opcions de mobilitat.  

 

Presència al territori

A l'Acellec comptem amb diferents empreses al territori i a l'Escola Efa fa anys que impartim formació de manera periòdica a la zona, tant formació privada a l'aula de l'EScola Efa-Divertàlia com a demanda d'administracions com els ajuntaments de Sant Pere de Ribes, de Vilafranca del Penedès, de Castellví de la Marca o del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, entre altres. Amb molta il·lusió continuarem treballant per formar a professionals del sector del lleure, l'educació i la cultura a tot el territori català, acostant al formació als treballadores de les empreses del sector