notícies

L’Acellec participa al programa ‘El matí de Barcelona’ dedicat als menjadors escolars

23/10/2018

El vicepresident de l’Acellec, Oriol Carbonell, va intervingut a l’espai radiofònic del dimarts 24 d'octubre en què es va analitzar la situació dels menjadors escolars a Catalunya en un moment en què el departament d’Ensenyament prepara el nou decret.

L’Acellec va participar al programa radiofònic El matí de Barcelona de Betevé ràdio el 23 d'octubre al matí. El programa va dedicar un espai important a l’actual situació dels menjadors escolars. El vicepresident de l’Acellec, Oriol Carbonell, va defensar el posicionament de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura en un moment en què el departament d’Ensenyament ultima els detalls del decret de menjadors escolars. Per a l’Acellec és clau entendre el menjador escolar com un espai socioeducatiu integrat en el projecte pedagògic de cada escola, preservar la qualitat dels àpats, facilitar que les AMPA tinguin autonomia per contractar el servei i donar valor a les empreses que actualment presten el servei.

 

En el següent enllaç podreu escoltar el programa, que també ha comptat amb la presidenta de la FAPAC, Belén Tascón, i del nutricionista i dietista, especialista en menjadors escolars, Vicenç Sellés.