notícies

L’Acellec, compromesa amb el Pacte per la Reforma Horària

18/12/2018

El vicepresident de l’Acellec, Oriol Carbonell, es reuneix amb el coordinador per l’impuls de la reforma horària, Alexis Serra, per plantejar l’aplicació dels nous hàbits en l’àmbit de l’educació i la cultura i de les possibles iniciatives que es poden impulsar des del sector.

L’Acellec va ser el passat mes de juliol una de les entitats compromeses amb el Pacte per a la Reforma Horària i des de fa temps impulsa mesures en aquesta direcció. De fet, durant tot el curs passat l’Escola Efa va avançar els horaris dels cursos per facilitar que el professorat i els alumnes poguessin dinar a les 13.00 hores i finalitzar les classes a les 18.00 hores i deixar espai per a altres activitats personals i familiars. En paral·lel, s’aplica aquest horari als professionals de l’Acellec i es promouen aquests hàbits en els serveis que es presten en el marc de l’activitat econòmica de la patronal (menjadors escolars, centres cívics, colònies....).

 

Reunió exitosa

En el marc de la reunió, Oriol Carbonell i Alexis Serra van reiterar la voluntat de continuar aplicant mesures que afavoreixin racionalitzar els horaris per millorar la qualitat de vida de totes les persones. Properament es mantindran noves trobades per impulsar mesures concretes per estendre les bones pràctiques en el conjunt del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat.

 

Consulteu el pacte per a la reforma horària en aquest enllaç i aquí podeu accedir a la pàgina web de la iniciativa de la Generalitat de Catalunya.