notícies

Major oferta formativa a través de l’acord amb l’AcPpJ

19/06/2019

En el marc del conveni entre l’Acellec i l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), s’amplia l’oferta formativa de l’Escola Efa amb descomptes de fins al 5% per als socis de l’entitat.

L’Escola Efa de l’Acellec  proposa una àmplia oferta de cursos de formació als socis i sòcies de l’AcPpj amb condicions favorables. En concert el catàleg de formació inclou els següents cursos adreçats especialment als perfils de monitor/a de menjador, acompanyament transport escolar i vetllador/a.

- Iniciació al monitoratge de lleure (premonitors)

-Iniciació al monitoratge esportiu

-Joves agents transformadors #stopbullying i #stopciberbullying

-Joves agents transformadors per una societat feminista

-Joves agents transformadors de la participació

-Joves agents transformadors de salut

-Joves agents transformadors ambientals

-Parlar en públic

-Higiene i manipulació d’aliments

-Primers auxilis

-Taller d’educació sexual

-Taller: l’amor romàntic i formes de relacionar-se

 

En paral·lel, també s’ofereix el curs de monitor/a i director/a de lleure. Per tal d’accedir al descompte només cal que en el moment de demanar el curs els alumnes s’identifiquin com a membres de l’AcPpJ i podran gaudir del descompte. Pel que fa a la resta de cursos per a professionals que imparteix l’Escola EFA, es pot gaudir del descompte corresponent al de les entitats membres de l’Acellec. Consulteu la informació completa de tots els cursos que es realitzen a la pàgina web de l’Escola Efa.