notícies

Jornada d’atenció a la diversitat en el menjador escolar

20/06/2019

Amb la participació de la formadora Anna Pons, col•laboradora de l’Escola Efa, el proper mes de setembre a la seu de l’Agència de Salut Pública de Catalunya per donar les claus davants la celiaquia, les intoleràncies o les al•lèrgies, entre d’altres.

Atendre la diversitat a la franja del menjador escolar és un dels reptes de les escoles de Catalunya en l’actualitat. El proper mes de setembre l’Agència de Salut Pública de Catalunya convoca una segona jornada de treball per donar a conèixer recomanacions i casos d’èxit que donen resposta a les necessitats de l’alumnat. La celiaquia, les intoleràncies o les al·lèrgies són una realitat que cal afrontar i és necessari donar-hi resposta. Algunes empreses associades a l’Acellec explicaran la seva experiència en la primera jornada divulgativa de finals de juny, que ha exhaurit les places ràpidament.

 

La dietista Anna Pons (Institut d’Assessorament Dietètic i Nutricional), col·laboradora de l’Escola Efa, participarà en aquesta jornada que tindrà lloc el proper dia 5 de setembre a la seu de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (Barcelona). Totes les persones interessades heu d’inscriure-us a través del correu electrònic sec.promocio@gencat.cat