notícies

Aprofiteu les càpsules formatives de juliol de l’Escola Efa

27/06/2019

El mes de juliol és un més ideal per formar-vos i participar de l’oferta de cursos breus i dinàmics de l’Escola Efa sobre temàtiques innovadores que us ajudaran a millorar el vostre currículum i obrir nous horitzons en l’àmbit de l’educació no formal.

T’agradaria apropar-te a l’educació emocional, a la teràpia del riure o bé aprendre més sobre el Word o descobrir tècniques útils per fer fotos genials amb el mòbil? Aquestes són algunes de les qüestions que plantegen les càpsules formatives de l’Escola Efa aquest mes de juliol. Es tracta de sessions pràctiques i dinàmiques de durada breu que divulguen aspectes relacionats amb l’educació no formal.

 

Preus avantatjosos

L’Escola Efa proposa uns preus avantatjosos per als següents col·lectius. Se’n podran beneficiar les persones treballadores d’empreses associades a l’Acellec, els col·legiats del Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, els socis de l’Associació Catalana de Professionals de les polítiques de joventut i els exalumnes de l’Escola Efa. A més, també hi ha disponible l’opció que les empreses es bonifiquin la formació a través de Fundae.

 

Consulteu tots els detalls en aquest enllaç de la pàgina web de l’Escola Efa.