notícies

La pel·lícula ‘Sense sostre’ s’estrenarà al Festival de Gijón’

23/10/2019

L’Acellec va col•laborar en la campanya de micromecenatge del film que explica la realitat de les persones que dormen al carrer a Barcelona i forma part del projecte de responsabilitat social corporativa de l’entitat. La cinta és codirigida per Pep Garrido, formador de l’Escola Efa.

La pel·lícula Sense Sostre es podrà veure al 57è FICXixón, el Festival Internacional de cinema de Gijón, que se celebra del 15 al 23 de novembre. El film d’autor, que té format de documental, porta a la gran pantalla l’experiència de les persones que dormen al carrer a la capital catalana i ho fa amb actors i personatges reals per denunciar i fer visible la seva situació. Es calcula que a tot l’Estat hi ha 40.000 persones que no tenen casa.

 

Col·laboració de l’Acellec

Des de l’Acellec es va col·laborar en la campanya de micromecenatge per aconseguir el finançament per fer possible una producció que és codirigida per un dels formadors de l’Escola Efa, Pep Garrido. Des de la patronal es col·labora en aquest producció en el marc del projecte de responsabilitat social corporativa de l’Acellec.

 

La pel·lícula s’estrenarà als cinemes el proper mes de desembre. A partir d'aquesta data l'Acellec organitzarà també algun acte de difusió i exhibició del film per a professionals, col·laboradors i empresaris del sector.