notícies

Ens preparem per a un any ple d'emocions

20/12/2019

L'Acellec i l'Escola Efa desitgem a tota la comunitat del món del lleure educatiu i la cultura de proximitat unes festes intenses i felices, i animem a entrar al nou any carregats d'optimisme i empenta per fer les coses be, per mantenir la qualitat de la nostra feina i per donar valor a les singularitats que ens fa únics a cadascun de nosaltres.

Res ni ningú no ens estalviarà les complexitats socials, econòmiques i polítiques, però la millor manera de combatre els mals averanys és fer-nos forts en els nostres valors i virtuts. Mantenim ferma la nostra aposta per la qualitat en els serveis públics que prestem diàriament, per fer visibles les bones pràctiques que podem detectar a poc que explorem el sector, per defensar la necessària professionalització dels nostres treballadors i per garantir tant els seus drets laborals com el seu benestar emocional. La nostra feina consisteix a posar-nos al servei de les persones, i ho fem omplint el temps i els espais de lleure amb valors educatius, continguts culturals, pràctiques artístiques, serveis a la comunitat i el conreu de la diversitat com a riquesa.

Empreses, entitats, professionals i ciutadans som part d'una comunitat que treballa quotidianament per posar l'educació i la cultura en el centre del nostre progrés com a societat. Tots som necessaris i ningú no hi sobra. A tots adrecem els nostres desitjos de felicitat i la confiança que només ens pot donar la feina desplegada amb amor i qualitat, amb respecte a les persones i la diversitat, fent-nos forts en la defensa dels drets civils i socials i fent de la nostra activitat econòmica un instrument de creixement personal i col·lectiu. Estem determinats a seguir per aquest camí i serem feliços de trobar-vos-hi també a cadascun de vosaltres. 

Que aquestes festes i el nou any que aviat encetarem siguin la confirmació dels vostres projectes i que ens continuem trobant amb un munt d'objectius per compartir.