notícies

Línia d’ajudes d’assessorament per a empreses culturals

28/01/2020

L’Acellec es fa ressò de la jornada divulgativa Consultoria Cultura 2020 que posa a l’abast de les empreses del sector cultural i creatiu de Catalunya una línia d’ajudes per promoure la innovació en la gestió, la generació de nous recursos, el plantejament dels plans estratègics o la millora de la competitivitat.

La sessió adreçada al conjunt de professionals de les empreses i entitats del sector cultural i creatiu de Catalunya tindrà lloc el proper 11 de febrer a la sala d’actes de l’Arts Santa Mònica de Barcelona a les 12 del migdia.

 

Novetats 2020 i terminis

En el marc de la sessió, es donaran a conèixer les novetats de la convocatòria d’ajudes Consultoria 2020, que mitjançant un assessorament individualitzat i específic, posa a l’abast de les empreses i entitats una eina que permet el replantejament dels processos organitzatius, que promou la innovació en la gestió, que genera nous recursos o optimitza els ja existents, que planteja nous plans estratègics o redefineix els objectius marcats i que facilita la millora de la competitivitat, entre altres. Podeu demanar les ajudes del 3 de febrer al 13 de març.

 

Consulteu el programa de la jornada.

 

Consulteu els detalls de les ajudes.