notícies

L'Acellec porta les PIME del lleure educatiu a la segona edició d'Expoeduca

29/01/2020

L'hotel Catalonia Plaza va acollir el cap de setmana de l'1 i el 2 de febrer la segona edició d'Expoeduca, una mostra sobre opcions educatives per a infants i joves fins a 18 anys adreçada a les famílies. Al voltant d'una cinquantena de propostes educatives van mostrar els seus projectes i van informar pares i mares interessats a ampliar el ventall de possibilitats per als seus fills. L'Acellec hi va ser present per fer difusió del model de la petita i mitjana empresa per a serveis d'educació no formal, basat en la proximitat i la qualitat.

El dissabte 1 de febrer, de 10,00 a 20,00 hores, i el diumenge 2 de febrer, fins al migdia, les sales de l'Hotel Catalonia Plaza de Barcelona van ser un bullidor de propostes educatives adreçades a les famílies i, per defecte, als propis centres amb ganes d'establir relacions de xarxa. L'associació patronal hi va ser present per fer difusió del model de serveis de les seves empreses associades, que treballen en centres educatius, gestionen serveis públics i ofereixen suport a la families en espais educatius que basen la seva activitat en la proximitat i la qualitat del servei.

És important que les families tinguin coneixement dels elements que fan possible la prestació de serveis de qualitat, i que a l'hora de triar ofertes educatives es plantegin de quina manera es gestionen els recursos humans, com són els projectes de continguts i de quina manera s'integren els sistemes educatiu i cultural. 

Els visitants van poder conèixer així el model de la micro, petita i mitjana empresa catalana acompanyats per l'associació patronal de referència per al sector. Podeu ampliar la informació sobre Expoeduca en aquest enllaç.