notícies

Es renova la junta de la federació espanyola d'oci educatiu i cultural

04/02/2020

La Federación Estatal de Organizaciones Empresariales de Ocio Educativo y Sociocultural (FOESC) ha iniciat l'any posant en funcionament una nova junta directiva. L'Acellec, que és l'associació majoritària dintre de la federació, ha passat el relleu de la presidència a l'associació andalusa (AAEECO) i ha assumit la vicepresidència, que queda en mans de Daniel Baizán, el nou representant de l'organització catalana per als afers de nivell estatal.

El president de FOESC havia estat, des de la seva creació, Oriol Carbonell, com a representant de l'Acellec. Carbonell havia estat també president de l'Acellec, i en l'actualitat és vicepresident de serveis educatius de la patronal catalana. Amb el canvi de la junta estatal, la nova composició de l'organ de govern de la federació és la següent:

Presidenta 
Carmen Deza Caparrós

AAEECO. Asociación Andaluza de Empresas Educativas, Culturales y de Ocio

Vicepresident
Daniel Baizán

Acellec. Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura

Tresorer
Felip Kervarec

AVECOE. Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

José Antonio Armesto Díaz
Secretari

GALESED. Asociació Gallega de Empresarios de Gestió de Servicios Educativos, de Tiempo Libre, Sociales, Culturales y Deportivos

Víctor López Morales
Vocal

AESERSOC. Asociación Empresarial de Servicios Sociales y Culturales de Aragón

En l'actualitat la FOESC té oberta la negociació del tercer Conveni de Marc Estatal d'Oci Educatiu i Sociocultural, conveni col·lectiu  d'aplicació a totes les comunitats autònomes de l'Estat espanyol que no disposen de conveni propi, com és el cas de Catalunya.