notícies

L’empresa English Summer celebra el 40è aniversari

30/07/2020

Associada a l’Acellec, la companyia està especialitzada en els campaments d’estiu en anglès a Catalunya

Els orígens de l’empresa es remunten a l’any 1980 en què el matrimoni format per la Margaret Wright i el Jordi Fleix van fundar l’empresa a la seva pròpia casa d’estiueg al poble tarragoní de Vallclara. Els primers infants a participar-hi van ser els propis alumnes de la Margaret que feia classes d’anglès a Tarragona. Les famílies van quedar entusiasmades amb l’experiència i van anar repetint any rere any. L’empresa va anar creixent i va adquirir l’hotel balnerari La Capella, a Poblet, on va poder ampliar l’oferta de campaments d’estiu. En paral·lel, també va obrir acadèmies d’anglès a Tarragona i Reus.

 

Més espais

La història de l’empresa English Summer va anar criexent amb l’adquisició de nous centres per a campaments a Tarragona, Prades i Sant Carles de la Ràpita. Les activitats també es van ampliar amb noves propostes a Andorra i la Cerdanya.

 

Spanish Summer

L’any 2010 es va crearla marca Spanish Summer per a alumnes estrangers amb interès per aprendre el castellà durant els mesos d’estiu. Des d’aleshores més d’un miler d’alumnes de Rússia, Alemanya, Itàlia o Anglaterra han passat l’estiu a Catalunya. Els campus han anat evolucionant amb estades de xinès i alemany i campaments temàtics de tecnologia, esports, aventura, dansa o cuina.

 

Des de l’Acellec els volem felicitar aquest 40è aniversari i els desitgem molts èxits.