notícies

L'Acellec serà al Bizbarcelona i al Saló de l'Ocupació del 21 al 23 de setembre

02/09/2020

Aquests dos esdeveniments, centrals per a l'activitat econòmica de la petita i mitjana empresa, es van haver d'ajornar a causa de la crisi sanitària i s'ha acordat la seva celebració conjunta, posant en comú els respectius recursos, serveis i programacions. L'Acellec hi tindrà un espai estable i l'hi acompanyaran totes aquelles empreses associades que ho desitgin.

L'Acellec protagonitzarà un Track Sectorial dedicat al lleure educatiu i la cultura de proximitat, dintre de la secció Talent Arena del saló. Durant la sessió l'Acellec farà una presentació estratègica del sector i convidarà a participar-hi a empreses associades per tal que expliquin la seva visió sobre els perfils professionals i les àrees de creixement i innovació del nostre àmbit empresarial. Les possibilitats d'ocupació del sector i la captació de talent vinculada als múltiples espais de creixement del lleure educatiu i la cultura de proximitat centren l'interès de la trobada, en la qual s'establirà un diàleg entre els representants de les empreses i membres del públic, que estarà constituït en bona part per joves en cerca de feina i oportunitats de formació.

A banda del track sectorial, que tindrà lloc el 21 de setembre, la primerr jornada del saló, l'Acellec hi serà present durant tota la durada de l'esdeveniment, oferint informació sobre l'organització empresarial, fent difusió dels seus associats i assessorant joves i emprenedors sobre les oportunitats de desenvolupar un recorregut professional i projectes empresarials en el seu àmbit d'activitat.

Podeu ampliar la informació sobre el saló a través d'aquest web.

I en aquest altre enllaç podeu llegir la carta en la que es va comunicar l'organització combinada del Bizbarcelona i el Saló de l'Ocupació.