notícies

Nou webinar sobre l’educació a Barcelona, aquest dimecres

09/12/2020

‘L’educació més enllà de l’escola: equitat i qualitat a les tardes amb extraescolars’ és el tema plantejat des de l’Ajuntament de Barcelona. La sessió es podrà seguir a través del canal de YouTube del consistori.

El cicle de debats I l’educació a Barcelona, què? continua aquest dimecres amb un nou webinar que girarà al voltant de l’oferta d’activitats extraescolars a la ciutat. L’educació més enllà de l’escola: equitat i qualitat a les tardes amb extraescolars serà l’eix d’una sessió que es podrà seguir a través d’internet.  El webinar plantejarà les desigualtats i els reptes de l’accés al lleure educatiu per part dels infants a càrrec del Síndic de Greuges de Catalunya i, a continuació, es posaran a debat tres experiències educatives més enllà de l’escola que es programen amb èxit a Barcelona.

 

Tres casos d’èxit

La sessió comptarà amb la participació dels projectes +Educació a Sant Andreu impulsat per set escoles, Tàndem pel dret universal a la música de l’Escola Cervantes i l’Associació Riborquestra i Raval Estiu Educatiu, impulsat pel Grup d’Educació Comunitària del Raval, Taula Jove del Raval i Fundació Tot Raval.

 

La fila zero comptarà amb la participació de l’Acellec i de l’AFFAC i PINCAT. Finalment, la cloenda anirà a càrrec de la comissionada d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, Maria Truñó.

 

Acte obert

Totes les persones interessades, podeu seguir la sessió a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Barcelona avui a partir de les 18.00 hores. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB).