notícies

El segon Congrés de Competències Digitals de Catalunya serà el 18 de febrer

19/01/2021

La trobada, que promou el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, serà telemàtica i debatrà sobre diversos aspectes de la competència digital com ara els seus marcs de referència, la bretxa digital i les desigualtats, o el benestar i la seguretat digital com aspectes clau per contribuir al desenvolupament d'una ciutadania apoderada digitalment.

El Congrés de Competències Digitals, ciutadania digital en temps de pandèmia és d’interès també per a les empreses del sector del lleure educatiu i cultural, especialment aquelles que treballen en l’àmbit de la robòtica i l’educació. La trobada també comptarà amb mb els testimonis de personalitats rellevants del món digital, que exposaran la seva visió respecte els aprenentatges que ens deixa la crisi sanitària, i les línies o estratègies a futur que s'hauran d'abordar. El congrés es complementarà amb tallers pràctics i recursos tecnològics per liderar aquest canvi.

 

Inscripcions obertes

Les inscripcions continuen obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç. Aquí podeu consultar el programa i tota la informació de l’edició d’aquest any.

 

Suport institucional

L’esdeveniment compta amb l’organització del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat Ramon Llull i la col·laboració d’Eurecat el Mobile World Capital.