notícies

La directora del Servei Púbic d’Ocupació de Catalunya participarà a l’assemblea anual de l’Acellec

21/05/2021

Dimarts de la setmana vinent la seu de PIMEC serà l’escenari de l’assemblea general de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura que combinarà la presencialitat i l’opció de seguir l’acte a través d’internet. També intervindran el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, i el subdirector de programes del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya, Àlex Lobaco.

Ariadna Rectoret, directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha confirmat la seva participació a l’assemblea general de l’Acellec que se celebrarà aquest dimarts a Barcelona, a la seu de PIMEC. Rectoret estarà acompanyada pel subdirector de programes del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya, Àlex Lobaco, en la salutació inicial als socis i sòcies de l’Acellec en què es valorarà l’acció continuada de l’entitat en projectes de formació, que reben el suport econòmic del SOC i del Consorci.

 

Plataforma digital

En el marc de l’assemblea es presentarà una plataforma digital que permetrà fer la transició digital als serveis de bona part del sector en un intent de millorar el posicionament tecnològic de les empreses i donar un nou impuls a les seves polítiques comunicatives.

 

La trobada serà semipresencial, amb un aforament limitat, a la sala d'actes de PIMEC, i amb la possibilitat de participar-hi per via telemàtica. La trobada s'emetrà en streaming a través del canal de Youtube de l'Acellec i els socis i sòcies hi podran intervenir telemàticament a través de la plataforma Big Blue Button. L'entitat, a més, ha habilitat uns sistema de vot electrònic, que permetrà als associats emetre la seva opinió sobre els continguts de l'assemblea durant dos dies complets, fins a la mitjanit del dimecres 26 de maig.

 

Serà la primera vegada que la junta directiva i una part significativa dels associats es podran trobar presencialment des que es va iniciar la crisi sanitària de la Covid-19, i el president de l'entitat, Pere Mulero, vol que sigui el primer pas per a la recuperació econòmica del sector, molt afectat per l'aturada i les limitacions de l'activitat.