notícies

L’Escola Efa participa a la Jornada professional de cultura popular infantil

08/06/2021

La directora de l’Escola Efa, Marina Civit, i la formadora del centre, Cristina Oliva, participen de la jornada de cultura popular infantil que aquest cap de setmana ha organitzat l’Agrupació del Bestiari Popular i Festiu de Catalunya.

L’Acellec i l’Escola Efa han tingut una nova oportunitat per reivindicar que cal incorporar elements educatius a les manifestacions culturals i utilitzar tècniques de l’educació no formal i del lleure educatiu. Tot plegat amb l’objectiu d’aconseguir que l’experiència d’infants i joves en aquest tipus d’esdeveniments sigui completa i enriquidora.

 

Espai de debat

La directora de l’Escola Efa, Marina Civit, i la formadora del centre, Cristina Oliva, han posat de manifest aquest punt de vista en el marc de la jornada professional de cultura popular infantil que aquest cap de setmana ha organitzat l’Agrupació del Bestiari Popular i Festiu de Catalunya a Berga. Civit i Oliva han intervingut en aquest espai de debat a partir d’una ponència en què han defensat que els espais de cultura popular s’han d’entendre com un espai educatiu per als infants. La directora de l’Escola Efa ha explicat que el rol dels monitors de lleure s’entén a partir de dinamitzar, acompanyar i donar confiança als infants.

 

Podeu recuperar la intervenció a través d’aquest enllaç (minut 59).

 

La jornada ha comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.