notícies

La jornada Marta Mata d’educació gira al voltant del lleure educatiu aquest any

28/07/2021

L’Acellec participarà de la jornada el proper mes de novembre en què s’analitzarà l’educació en el lleure i els drets de l’infant a través de la trajectòria de l’educador i pedagog Joaquim Franch. La sessió acabarà amb la redacció i aprovació d’un manifest de suport al lleure educatiu.

La Fundació Marta Mata dedica la jornada anual de debat i reflexió sobre l’educació en el lleure educatiu aquest any. En un context especialment difícil per al sector, a conseqüència de la situació de pandèmia, la Fundació Marta Mata dedicarà la jornada a l’educador i pedagog Joaquim Franch (1944-1987). Franch va ser referent de l’educació en el lleure a Catalunya i la jornada recordarà la seva trajectòria i inclourà una taula rodona i un espai d’intercanvi d’experiències. A més, hi haurà espai per a una fira d’entitats. El programa també inclou la redacció i aprovació d’un manifest de suport al lleure educatiu.

 

L’Acellec fa una crida a les empreses associades i professionals del sector perquè participin de la trobada.


Inscripcions obertes
Les inscripcions per a la jornada d’aquest any estan obertes a través d’aquest enllaç. La jornada tindrà lloc el dissabte 6 de novembre a Cal Mata de Saifores, al Baix Penedès.