notícies

El Servei d’Ocupació de Catalunya fomenta la inserció laboral de persones trans

13/10/2021

A través d’una nova línia d’ocupació emmarcada en el programa ‘Treball i Formació’ per millorar l’ocupabilitat i la formació d’aquest col·lectiu i donar resposta a les necessitats de contractació de les empreses.

Aquesta tardor el Servei d’Ocupació de Catalunya fomenta la inserció laboral de persones trans. A través del programa Treball i Formació es vol millorar l’ocupabilitat d’aquest col·lectiu i, al mateix temps, donar resposta a les necessitats de contractació de personal que tenen les empreses en l’actualitat. El SOC subvenciona els contractes de treball de dotze mesos a jornada completa, les accions formatives que cal realitzar de manera obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i l’acompanyament a les persones contractades.

 

Inscripció al SOC i comunicació d’ofertes

Les persones trans interessades en aquesta convocatòria han d’estar apuntades al SOC com a demandants de feina. Per la seva part, les empreses han de comunicar al Servei d’Ocupació de Catalunya les ofertes laborals que els calgui cobrir a través del correu electrònic treballiformacio.esal.soc@gencat.cat

 

En el marc de la convocatòria, vigent fins aquest dijous, podreu consultar tota la informació.