notícies

Convocatòria per presentar bones pràctiques en l’àmbit de joventut

27/10/2021

L’Acellec fa difusió de la convocatòria de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut que fa una crida per recollir projectes exitosos en què participin professionals, entitats, administracions o empreses que treballin amb el col·lectiu de persones joves.

Els projectes es poden presentar fins al 15 de desembre. Des de l’Acellec es proposa que les empreses associades que portin a terme iniciatives susceptibles de rebre aquest reconeixement que consultin tota la informació i presentin les propostes a través d’aquest enllaç.

 

Jornada de bones pràctiques

Amb la voluntat de donar visibilitat a aquest tipus de projectes, l’Associació Catalana de Professionals de Joventut organitza una jornada de trobada i reflexió. La sessió tindrà lloc el 25 de novembre a Valls i les inscripcions ja estan disponibles a través d’aquest enllaç. La jornada presentarà tres projectes reconeguts com a bones pràctiques i analitzarà la relació dels i les professionals de joventut amb els joves, es debatrà sobre el paper de la professió, el seu grau d’implicació i la rellevància i el compromís en el context de la situació de pandèmia.