notícies

L’Acellec i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut signen un conveni de col·laboració

03/11/2021

Les dues entitats reforcen la seva relació a través de la qual es potenciarà la formació i el suport de l’Acellec en matèria de lleure educatiu

Aquesta tardor l’Acellec i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ) han signat un conveni de col·laboració que estreny la relació entre les dues entitats. L’acord fomentarà aspectes com l’accés als cursos de l’Acellec per part de les persones treballadores a l’ACPJ i la programació d’una oferta formativa especialitzada. En paral·lel, l’Acellec assessorarà de manera gratuïta l’ACPJ o qualsevol de les seves persones associades sobre lleure educatiu (tant pel que fa als aspectes normatius, com de continguts pedagògics i organitzatius), contractació pública al voltant de serveis de lleure, socioculturals i, en general, serveis relacionats amb les polítiques de joventut, i en matèria del Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya. En paral·lel, el servei d’Intermediació i Orientació Laboral de l’Acellec farà assessorament gratuït als socis de l’ACPJ que ho desitgin.

 

Per la seva part, l’Associació Catalana de Professionals de Joventut farà difusió de l’oferta formativa de l’Escola Efa, assessorarà l’Acellec en qualsevol aspecte relacionat amb les polítiques públiques de joventut i assessorarà en l’àmbit laboral els treballadors i treballadores de les empreses associades a l’Acellec del sector de les polítiques de joventut.