notícies

L’empresa Anthesis Lavola, associada a l’Acellec, és protagonista al programa ‘Valor Afegit’ de TV3

05/11/2021

L’espai es planteja qui pagarà les factures de la crisi climàtica actual i compta amb la intervenció de la directora adjunta de la companyia, Núria Pous.

L’empresa de consultoria ambiental Anthesis Lavola, associada a l’Acellec i amb seu a Manlleu, és referent en la sostenibilitat i aquest mes de novembre és protagonista a l’espai econòmic de TV3 Valor Afegit. La directora adjunta de la companyia, Núria Pous, explica, en el marc del reportatge, que la sostenibilitat és cert que costa diners “però invertir aquests diners ara ens estalvia uns costos que se’n derivaran que ara mateix no ens els imaginem”. Pous apunta que “estem en un moment clau on podem triar viure en un món que es mor i on únicament els rics puguin viure bé o canviar i fer els esforços necessaris per aconseguir un món on tothom pugui viure amb dignitat”.

 

Enllaç del programa

L’empresa assessora administracions, empreses privades i persones en l’àmbit de la sostenibilitat. Podeu conèixer una mica millor la seva activitat a través del reportatge emès a TV3 podeu clicar el següent enllaç.