notícies

L’Acellec participa a l’assemblea anual d’ANEACAMP a Madrid

16/12/2021

El president de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura, Pere Mulero, participa de la primera trobada presencial des de l’inici de la pandèmia de l’Associació Nacional d’Empreses d’Activitats i Campaments per fer balanç de la feina feta. La trobada reivindica que els campaments són espais segurs.

Aquest mes de desembre l’Associació Nacional d’Empreses d’Activitats i Campaments (AENACAMP) s’ha reunit a Madrid en el marc de l’assemblea anual en què s’ha fet balanç de la feina feta el darrer any en el context de pandèmia. La trobada ha posat de manifest la importància dels campaments com a espais d’aprenentatge i de lleure i també de generació de riquesa i de tota la feina que s’està fent per aconseguir la plena professionalització del sector.

 

L’experiència de l’Acellec, exposada

En el marc de l’assemblea, el president de l’Acellec, Pere Mulero, va exposar l’experiència de l’Acellec des del principi de l’esclat de la pandèmia. Mulero va detallar el paper de l’Acellec com a principal agent interlocutor amb el conjunt d’administracions en el moment de plantejar les mesures i la legislació per adaptar-se a la situació de pandèmia.

 

En el marc de l’assemblea, l’AENACAMP també ha fet balanç de tota la formació programada de manera online i s’ha posat en valor l’eina digital compartida en què es podien consultar tots els protocols per poder programar els campaments amb seguretat.

 

L’Associació Nacional d’Empreses d’Activitats i Campaments agrupa una cinquantena d’empreses, entitats i associacions del conjunt de l’Estat, entre les quals hi ha l’Acellec, que programen campaments infantils i juvenils.