notícies

La jornada ‘L’impuls transformador de l’Educació a temps complet’, referent per als professionals del sector

26/04/2022

En el marc del projecte ‘Educació 360 a temps complet’ la Fundació Joan Miró serà l’escenari d’una interessant jornada que plantejarà reflexionar i aprofundir sobre la governança i la implementació de polítiques educatives 360 a Catalunya i es fixarà en un cas d’èxit que ha tingut una molt bona acollida a Portugal.

Tot a punt per a la jornada L’impuls transformador de l’Educació a temps complet que programa el proper 12 de maig a Barcelona l’aliança Educació 360 en el marc de la #Primavera360. La trobada esdevindrà un fòrum interessant que reflexionarà i aprofundirà sobre la governança i la implementació de polítiques educatives 360 a Catalunya a partir del programa Escola a tempo inteiro, que es desenvolupa amb èxit a Portugal.

 

Taula rodona

El programa recollirà experiències d’educació 360 i destaca, especialment, la taula rodona I a Catalunya, què podem aprendre de l’Escola a Tempo Inteiro? La sessió plantejarà l’oportunitat d’aplicar aquesta iniciativa a Catalunya i tractarà les oportunitats i els riscos de fer-ho. Comptarà amb Raquel Garcia, directora general d’Atenció a la Família i a la Comunitat Educativa, Pilar Gargallo, presidenta de la Federació de Moviments de Renovació, i Maria Truñó, comissionada d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona. El debat estarà conduït per Elena Sintes, cap de Projectes de la Fundació Bofill

 

Inscripcions obertes

Les inscripcions estan obertes al conjunt de professionals i empreses del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat i es poden tramitar a través de la pàgina web del programa Educació 360.