notícies

El director general de Joventut visita Mas Banyeres en el marc de la campanya d’estiu de lleure

21/07/2022

Aleix Sastre coneix en primera persona les activitats de lleure programades a la casa de colònies d’Osona, que gestiona l’empresa Eix Estels, associada a l’Acellec. La campanya d’estiu de lleure avança amb normalitat i amb la previsió de mobilitzar més de 20.000 infants i joves des de les empreses associades a l’Acellec.

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Aleix Sastre, ha visitat aquest matí la casa de colònies de Mas Banyeres, a Osona, per conèixer de prop la campanya d’estiu de lleure. L’equipament que gestiona Eix Estels, empresa associada a l’Acellec, programa aquests dies les activitats d’estiu. El president de l’Acellec i gerent d’Eix Estels, Pere Mulero, ha acompanyat el director general de Joventut per les instal·lacions de la casa de colònies. Aquest matí uns 160 nens i nenes realitzaven activitats d’aventura en anglès a diferents espais i a l’entorn de l’equipament.

 

Campanya exitosa

El conjunt d’empreses associades a l’Acellec preveuen mobilitzar uns 20.000 infants i joves d’arreu de Catalunya en el marc de la campanya d’estiu de lleure que recupera les xifres anteriors a la situació de pandèmia. Fins a principis de setembre l’Acellec calcula que es produiran 105.000 pernoctacions a les cases de colònies. En paral·lel, també s’han de tenir en compte les 60.000 inscripcions als casals, campus esportius, activitats temàtiques i altres instal·lacions juvenils sense pernoctació.