notícies

El comitè organitzador del congrés internacional de campaments que es farà l’any vinent a Tarragona visita l’Acellec

05/10/2022

L’International Camping Congress se celebrarà del 4 al 8 d’octubre de 2023 a Catalunya amb la previsió de reunir mig miler de professionals del sector en què es donarà a conèixer el model de colònies català amb la participació de l’Acellec.

El comitè organitzador del congrés internacional de campaments que se celebrarà l’any vinent a Catalunya ha estat a Barcelona aquesta setmana en el marc d’una visita sobre el terreny en què han fet parada a la seu de l’Acellec. Els responsables del International Camping Congress, que se celebrarà del 4 al 8 d’octubre a Tarragona i compta amb la implicació de l’empresa associada English Summer, han conegut tota la feina que fa l’Acellec. El president, Pere Mulero, el gerent, Pep Montes, i la directora de l’Escola Efa, Marina Civit, han explicat a la comissió organitzadora l’activitat que es porta a terme des de l’Acellec. Per part del comitè organitzador han assistit a la trobada John Jorgenson, Fahrettin Gozet i Carolina Fleix i Felipe Fleix, responsables de l’empresa English Summer.

 

Cita internacional

El congrés reunirà més de mig miler de professionals del sector d’arreu del món que compartiran experiències, coneixement i establiran contacte en el marc d’un esdeveniment que servirà d’aparador per al model català de colònies.

 

En el marc de l’estada a Barcelona, els membres del comitè organitzador també han mantingut una trobada amb la Direcció General de Joventut i amb la directora de l’Agència Catalana de Joventut.