notícies

Els webinars de l’Acellec, eina de coneixement a disposició de les empreses

15/12/2022

Durant les properes setmanes es programaran sessions que giraran al voltant d’aspectes com el pla de formació de l’empresa, les assegurances del sector del lleure educatiu i cultural, els plans d’igualtat, la gestió dels equips o la protecció de dades.

Les empreses associades a l’Acellec tenen a la seva disposició els webinars que programem de manera regular de l’Associació d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura. Són sessions que resolen dubtes i aclareixen conceptes del dia a dia de les petites i mitjanes empreses associades. Fins ara s’han programat webinars que han tractat el caràcter social de les empreses, han difós consells per prevenir els ciberriscos i han tractat aspectes concrets de legislació com els contractes fixos discontinus o bé la higiene dels menjadors escolars.

 

Properes sessions

Fins al proper mes d’abril l’Acellec ha programat un total de cinc sessions que tractaran els següents aspectes: Us ajudem a fer un pla anual de formació d’empresa (15-12-22); Les assegurances al sector del lleure educatiu i cultural. Obligacions i guia pràctica (2-2-23); Els plans d’igualtat a les empreses, un valor que va més enllà de l’obligació (2-3-23); La gestió dels equips de monitores a les empreses. Cuidem-les (30-3-23); Protecció de dades. Gestió responsable de les empreses (20-4-23).

 

Més informació

Podeu consultar el detall dels webinars a través de la nostra pàgina web i, concretament, podeu fer-ho en aquest enllaç.