notícies

L’Acellec signa un nou conveni de col·laboració amb l’Ateneu Santfeliuenc

22/03/2023

L’entesa, que s’emmarca en l’acord signat fa dos anys amb la Federació d’Ateneus de Catalunya, permetrà programar una primera oferta de formació especialitzada en l’àmbit del feminisme, la gestió de situacions d’agressivitat en projectes educatius i les habilitats en comunicació a Sant Feliu de Llobregat.

L’Escola Efa programarà tres sessions de formació a les instal·lacions de l’Ateneu Santfeliuenc entre els mesos de maig i juny. Fruit de l’acord a què han arribat l’Acellec i l’Ateneu Santfeliuenc, l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura promourà, juntament amb aquesta entitat, la difusió i especialització d’activitats culturals emmarcades en els sectors del lleure educatiu i sociocultural. L’Ateneu Santfeliuenc és la segona entitat de la Federació d’Ateneus de Catalunya que signa un acord amb l’Acellec després dels Lluïsos de Gràcia.

 

Podeu consultar l’oferta concreta dels cursos de l’Escola Efa Feminisme i interseccionalitat, Maneig de crisi d’agressivitats i Habilitats de comunicació i tota la informació a través del següent enllaç. El conveni preveu noves activitats de cara els pròxims mesos per tal que l’Ateneu Santfeliuenc esdevingui l’espai de referència per a la formació en l’àmbit del lleure educatiu i la cultura de proximitat al Baix Llobregat. Finalment, l’acord preveu explorar la possibilitat en un futur proper que s’homologui alguna de les aules de l’entitat per programar-hi formació subvencionada.