notícies

Dijous la plataforma PDA Bullying projectarà el curtmetratge ‘Un dia més’

25/04/2023

L’empresa SEER, associada a l’Acellec, ha col·laborat amb un documental dirigit per Carlos Puig que té la voluntat de sensibilitzar sobre l’assetjament i aportar solucions de manera col·laborativa. El curtmetratge serà el tret de sortida a la campanya #superarelbullying

Aquest dijous 27 d’abril el CaixaForum de Barcelona serà l’escenari de la projecció del curtmetratge Un dia més que s’emmarca en la campanya #SuperareelBullying que promou la plataforma PDA Bullying. Carlos Puig Mundo, de Vanacarl Productions, dirigeix el seu tercer curtmetratge basat en la seva experiència amb l’assetjament escolar a l’institut i la discriminació a causa de la seva discapacitat visual.

 

Empresa SEER

L’empresa SEER, que forma part de l’Acellec, ha col·laborat amb un documental que pretén sensibilitzar sobre l’assetjament i aportar solucions de manera col·laborativa. L’Acellec fa difusió de la projecció i de la campanya per conscienciar la ciutadania i els professionals de l’educació. L’assistència a l’acte s’ha de confirmar a través d’aquest enllaç.