notícies

L’assemblea anual de l’Acellec aprova la incorporació dels nous membres de la junta

05/04/2024

Amb la participació d’una trentena d’empreses es dona llum verda a la memòria de gestió i els comptes de l’any passat i s’aprova el pressupost de 2024.

L’Acellec ha celebrat amb èxit l’assemblea anual aquesta setmana. Una trentena d’empreses han participat de la trobada anual a la seu de l’entitat a Barcelona que també s’ha pogut seguir de manera telemàtica. En el marc de l’assemblea anual, s’ha aprovat la incorporació dels nous membres de la junta directiva de l’associació i s’ha donat llum verda a la memòria de gestió i els comptes corresponents a l’any passat i, finalment, s’ha aprovat el pressupost per a aquest 2024.

 

Pel que fa als tres nous membres que s’incorporen a la junta directiva de l’Acellec són Sergi Pérez, representant de Magma Cultura, que substitueix Dani Baizan, Judit Feixa, de l’empresa Iqembu, que relleva Mario Granados, i Txell Rodon, representant de QSL Serveis Culturals, en substitució de Jesús Poza. En paral·lel, s’ha nomenat Marta Juan, representant de l’empresa Aula BGT, secretària de la junta directiva en substitució de Mario Granados.

 

Moment important

En el marc de l’assemblea, s’ha posat de manifest el moment important que viu l’Acellec com a patronal de referència a Catalunya del lleure educatiu i la cultura de proximitat. L’associació compta, actualment, amb 124 empreses associades que donen feina a més de 10.000 professionals i generen un volum de negoci de 143 milions d’euros cada any.  La trobada es va cloure amb un debat en què es van posar les bases per començar a donar forma a la futura Taula professional del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya.