notícies

L’Acellec és més activa que mai aquesta precampanya fent d’altaveu de les necessitats del sector del lleure educatiu i la cultura

23/04/2024

Les 30 mesures s’estan fent arribar als partits amb representació parlamentària i també es té presència en els actes principals de les patronals PIMEC i Cecot, de la qual se’n forma part.

L’Acellec juga un paper actiu aquesta precampanya i fa d’altaveu de les necessitats i reptes del sector del lleure educatiu i la cultura al país en diferents àmbits. A les portes de l’inici de la campanya electoral durant aquest mes d’abril des de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura s’ha fet arribar el document amb les 30 mesures per reconèixer i situar al nivell que es mereix el sector.

 

A nivell polític, l’Acellec manté contactes amb els partits amb representació parlamentària per fer-los arribar en primera persona el document amb les 30 mesures fetes públiques dies enrere. En paral·lel, l’entitat també participa en diferents actes d’àmbit empresarial en què destaquen els fòrums organitzats per PIMEC i Cecot, dels quals forma part.

 

Les 30 mesures, a l’abast

L’Acellec té publicades les 30 mesures que demana al sector a la pàgina web per facilitar-ne la consulta i la difusió. L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura defensa que es reconegui i es tingui en compte un sector clau en l’educació i la cultura del país a través de propostes concretes entre les quals destaca la creació d’una Direcció General de Lleure Educatiu i Sociocultural i una taula professional de referència.