notícies

Intensifiquem els contactes amb els partits polítics per traslladar-los les mesures de suport al sector

30/04/2024

L’Acellec es reuneix els darrers dies amb representants dels grups parlamentaris de Junts per Catalunya, Esquerra i el PSC amb la voluntat que es facin seves les 30 propostes per situar el lleure educatiu i la cultura de proximitat com a sectors clau que generen riquesa i oportunitats al país.

 

L’Acellec continua essent protagonista en el marc de la campanya electoral i aquests darrers dies ha multiplicat els contactes amb les principals forces amb representació al Parlament de Catalunya per reivindicar la importància d’un sector que genera riquesa i oportunitats. En concret, el president de l’Acellec, Pere Mulero, ha mantingut reunions amb els partits de Junts per Catalunya (Joan Canadell), Esquerra Republicana (Jordi Albert) i el PSC (Alícia Romero). Les trobades han permès a l’Acellec traslladar les 30 mesures per reconèixer i situar al nivell que es mereix el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat a Catalunya als principals partits polítics del país. La resposta de totes les formacions és positiva i coincideixen a assenyalar la idoneïtat de propostes plantejades per l’Acellec.

 

Consulteu les 30 mesures

L’Acellec té publicades les 30 mesures que demana al sector a la pàgina web per facilitar-ne la consulta i la difusió. L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura defensa que es reconegui i es tingui en compte un sector clau en l’educació i la cultura del país a través de propostes concretes entre les quals destaca la creació d’una Direcció General de Lleure Educatiu i Sociocultural i una taula professional de referència.