notícies

PIMEC celebra els 50 anys de trajectòria amb un acte al Palau Sant Jordi en què entregarà els Premis Pimes

28/05/2024

L’Acellec, que forma part de la patronal, fa difusió d’una celebració en què es reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any passat per micro, petites i mitjanes empreses. La jornada tindrà caràcter solidari i les donacions que es recullin aniran destinades al programa de la Fundació PIMEC que acompanya persones empresàries en situació d'atur o en dificultats.

El 25 de juny el Palau Sant Jordi de Barcelona serà l’escenari de la gala de lliurament dels Premis Pimes que aquest any arriben a la 37a edició coincidint amb el 50è aniversari de la patronal. A través d’aquest acte es reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any passat per micro, petites i mitjanes empreses. La nit tindrà una finalitat solidària i les donacions que es recullin aniran destinades al programa solidari gestionat per la Fundació PIMEC, emppersona-segona oportunitat, un servei d’acompanyament a les persones empresàries en situació d’atur o en dificultats.

 

PIMEC celebrarà també el 50è aniversari de la patronal i fa una crida perquè les empreses i entitats que en formen part, entre les quals l’Acellec, comparteixin la vetllada i puguin celebrar de manera conjunta l’associacionisme empresarial, pilar fonamental del teixit productiu del país.  

 

Els detalls del sopar

Podeu consultar les inscripcions per al detall del sopar a través d’aquest enllaç.