notícies

Toni Reig visita les colònies de l'Acellec

03/09/2014

El Director General de Joventut ha visitat aquest estiu alguna de les instal·lacions de les empreses del sector de colònies de l'Acellec per conèixer de primera mà els criteris amb què treballen les nostres organtizacions. El president de l'Acellec, Pere Mulero, va acompanyar Toni Reig en l'estada que va fer el dia 1 d'agost a la casa de colònies La Llobeta, i va poder comprovar, conversant amb els responsables pedagògics i l'equip de monitors, de quina manera es promouen els criteris de qualitat i professionalitat que tradicionalmet impulsen les nostres empreses associades.

L'Acellec manté una relació estable i fluïda amb la Direcció General de Joventut, i participa tant com és possible en tots els espais d'interlocució de què disposa aquesta àrea de l'administració catalana. Recentment, l'Acellec ha fet aportacions als projectes de reforma de les normatives d'instal·lacions juvenils i de regulació de les activitats de vacances de lleure educatiu que esta preparant la direcció general. Aquesta primavera, a més, la Generalitat va acceptar una històrica reivindicació del sector empresarial, incloent la difusió de l'oferta d'activitats de lleure educatiu de les empreses en els instruments de comunicació que cada campanya estiuenca promou l'administració.

És en aquest context que Toni Reig va realitzar la visita, donant resposta a la continuada petició de reconeixement de la tasca que realitzen les empreses associades a l'Acellec en el sector del lleure educatiu. Pere Mulero, president de l'Acellec i gerent de l'empresa gestora de la Llobeta, Eix Estels, va animar Toni Reig a mantenir aquest nivell d'interlocucuió i a realitzar visites també a les instal·lacions d'altres empreses associades a l'Acellec.